Dag 3 Kuching

20 juli 2015 - Kuching, Maleisië

Vandaag zijn we bijtijds vertrokken van ons hotel naar het vliegveld. We lopen voor de laatste keer door chinatown naar de metro, die ons naar het vliegveld brengt. Gelukkig is de ergste spits voorbij zodat we een beetje ruimte hebben met onze backpacks.
De vlucht van ongeveer 1,5 uur verliep soepel. Vervolgens hebben we een taxi naar het hotel genomen. Wat een verandering t.o.v. Singapore! Hier een kleine kamer met een douche en wc in 1...
Ook hier is het warm, maar het lijkt een stuk vochtiger. De middag gebruikt om ons een beetje te oriënteren. Geluncht in een foodhall met noodles voor 75 cent, prima! S avonds een foodhall geprobeerd uit the lonley planet, deze zat bovenop een parkeergarage en was erg groot... Heerlijk mossels, calimari en scampi's gegeten.
Nu kijken of de douche werkt en of we beetje kunnen slapen want morgen pakken we om 7.15 de bus om naar een oerang oetang opvang park te gaan.
Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Margreet Minnaar:
    20 juli 2015
    Dat klink goed. Morgen een goede reis en benieuwd wat jullie te zien krijgen
  2. Mirjam:
    21 juli 2015
    Klinkt allemaal erg leuk geniet er van